Кубрат Пулев: Няма да се изложа пред българите, пускаме билети по 20 лева

17:50, 03 сеп 18 / Спорт 25 1260 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Тренирам много сериозно за мача с Хюи Фюри на 27 октомври в "Арена Армеец", за да не се изложа пред българската публика". Това обяви Кубрат Пулев на пресконференцията преди сблъсъка, който ще определи съперника на Антъни Джошуа за световната титла на Международната боксова федерация, съобщи bTV.

23-годишният Фюри има само една загуба в 22-ата си двубоя при професионалистите и се очертава като един от най-сериозните съперници в досегашната кариера на Пулев. Британецът, който е братовчед на бившия шампион Тайсън Фюри, прие предизвикателството да гостува в София след отказите на Джарел Милър и Дилиън Уайт.

"Въпреки отказалите се противници успяхме да направим мача в България. Обичам всички хора, но кръвта ми е българска. Противникът е много сериозен, няма нищо общо с предишните съперници, които дойдоха в София. До мача има още 2 месеца, в които ще се подготвя както трябва. Може би Фюри е бъдещето в тежката категория, но първо трябва да мине през мен, което няма как да стане. Имам много опит - над 300 аматьорски мача. Губил съм много пъти, не само от Кличко. Взел съм си поуките", подчерта Пулев.

Кобрата подчерта, че 18-месечното му отсъствие от ринга не е по негова вина. "За съжаление година и нещо не играх, но това се случи заради контузия. След възстановяването си бях готов, но заради отказите и правилата не се получи. С моя треньор Ули Вегнер продължаваме да работим".

Пулев допълни, че билетите за срещата ще бъдат на занижени цени. "Има по 20 лева, което е цената на едно кино. Дори и пенсионерите могат да присъстват. Някои нямат пари и все се оплакват. Правим всичко това тук, дано хората го оценяват".

"Не ме е страх да се бия в София. Пулев е много добър боксьор, но аз съм тук да победя. Млад съм, пълен с потенциал и той е просто един от моите следващи съпренци. Разполагам със силите и възможностите да победя и след Пулев ме очаква Антъни Джошуа", заяви от своя страна Фюри.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама