Актьорите от „Теория на големия взрив“ са най-скъпо платени

11:20, 25 окт 18 / Любопитно 25 2144 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Участниците в сериала „Теория на големия взрив“ окупираха първите четири места на най-високо платените телевизионни актьори в света, сочи класация на списание „Форбс“, пише БГНЕС.

Лидер остава Джим Парсънс, който изпълнява ролята на Шелдън Купър. За година той е спечелил 26,5 милиона долара. Актьорът остава непоклатим на първото място вече четири години подред.

След него са колегите му от сериала Джони Галеки, Саймън Хелбърг, Кунал Наяр. Първият е заработил 25 милиона долара, а другите двама по 23,5 милиона.

Първата петица оформя Марк Хармън, който изпълнява главната роля в сериала „Военни престъпления“, разказващ за работата на агенти от Военноморската криминална следствена служба. Неговият годишен доход е оценен на 19 милиона долара.

В топ 10 намират място още Ед О'Нийл, Ерик Стоунстрийт, Джеси Тайлър Фъргюсън и Тай Бърел от ситикома „Модерно семейство“. На последното десето място е Андрю Лилкълн от „Живите мъртви“. Той се появява за пръв път в класацията и смени Кевин Спейси от „Къща от карти“, след като създателите на сериала скъсаха договора с него заради обвинения в сексуално насилие.

Любопитното е, че и при „Теорията на големия взрив“, и при „Модерно семейство“ сред скъпоплатените актьори отсъстват актрисите, без които тези два сериала губят своя чар. Това са съответно Кайли Куоко и София Вергара.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама