Последните номинации в Къщата на VIP Brother ще се проведат „Очи в очи“

17:10, 24 окт 18 / Любопитно 25 985 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Последните номинации във VIP Brother "Женско царство" 2018 ще бъдат проведени на живо "Очи в очи". Съквартирантите ще се изправят един пред друг и ще разкрият доводите си кой и защо бива номиниран. Розмари даде щита на SDI на Ваня и тя няма да може да бъде номинирана.

Кои са фаворитите за изгонване, дали при липсата на щит Ричард не е застрашен да събере най-много номинации и какво ще си кажат участниците, ще разберем довечера в 21:00 часа.

На финалната права отношенията и мненията в Къщата се преобръщат с всеки изминал ден, а истината бива казвана на всяка цена. Big Brother ще припомни на всички, че всеки трябва да внимава в думите си, защото рано или късно те се връщат обратно при нас при това с тройна сила.

Напрежението между Мира Добрева и Ваня Костова придобива нова форма, която се превръща бързо във вражда, а останалите Съквартиранти няма да останат безпристрастни. Big Brother постави мисия на Мира, в която тя да разкрие истината за поведението на Ваня, и както често се случва в живота - истината бива приета трудно и болезнено.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама