Рут Колева ще се бори за "Грами"

14:20, 24 окт 18 / Любопитно 25 1295 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Албумът Confidence.Truth на Рут Колева бе селектиран сред 12 хиляди заглавия за широкия списък с дискове, имащи шанс за номинация за „Грами“.

Тавата на певицата с поразяваща уста ще се конкурира с още 92 други музикални проекта за шанс за заветната статуетка в една от най-популярните категории – за R&B албум.

Предстои членовете на Американската академия за звукозапис да гласуват, като официално номинациите ще бъдат обявени на 5 декември. Обикновено албумите, които получават зелена светлина, за да достигнат до финалния вот за приза, са между 5 и 6 на брой.

Измежду тях представителите на академията избират победителя, като крайният срок за това е 9 януари. Въпреки това отличените ще бъдат оповестени на официална церемония, която ще се проведе месец по-късно – на 10 февруари. „0.76666666666667% - толкова е шансът албум да е бъде квалифициран за номинация Грами в категория "Най-добър R&B албум". Ако изобщо си одобрен да бъдеш "обмислен" за тая работа“, горда е Колева.

Confidence.Truth се появи на пазара в края на миналата година, като към момента се разпространява в над 40 държави. Дискът е продуциран от лейбъла Fat Beats.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама