Родни поп-фолк изпълнители се борят за приз в Холивуд

12:20, 24 окт 18 / Любопитно 25 1640 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Поп-фолк звезди се наредиха в списъка с претенденти за международните музикални награди BАМА (Big Apple Music Awards), а церемонията ще се проведе в Холивуд.

Терен за събитието, което ще се състои на 23 ноември, ще даде прочутият „Долби тиътър“.

Азис, Галена и Андреа са в надпреварата за приза „Най-добър изпълнител на Балканите“, като срещат сериозна конкуренция в лицето на румънските хитмейкъри Ина, Александра Стан и Отилия.

С номинация в категорията могат да се похвалят само 10 изпълнители.

Всяка година фондацията Big Apple Music Awards връчва отличия за изключителни постижения на артисти и професионалисти от музикалната индустрия. Претендентите са от цял свят, като единственото условие е те да са натрупали известност най-рано през последните две години. Регионалните награди на фондацията са създадени за признание на най-успешните изпълнители в музикалната индустрия на отделни страни, а първата стъпка от гласуването се извършва онлайн.

Наградите са основани през 2004 година, а бляскавата церемония се излъчва в 75 държави. Тази година събитието ще се проведе под мотото Simply The Best. Ентусиастите, които искат да аплодират любимците си от една ръка разстояние, броят от 65 до 505 долара за билет.

Организаторите са направили и селекция от звезди, които да отправят музикален поздрав към присъстващите в нощта на награждаването. Сред тях са певците Масари, Мохомби, Faydee и самата Андреа.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама