Кметът на Благоевград се среща с жителите заради проблеми в града

14:00, 22 окт 18 25 1013 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кметът на Благоевград Атанас Камбитов поде нова инициатива, в рамките на която ще се събират предложения от жителите на Благоевград за реализиране на обществено значими обекти.

Името на кампанията е „Ти предложи! Кмете, направи!“. Предвижда се да бъдат направени срещи с всички домоуправители в града, по време на които ще бъде разяснен редът на подаване на предложения. На практика жителите на Благоевград ще имат възможност да дават свои предложения и мнения за обектите, които трябва да бъдат изградени или ремонтирани.

Отделно от това служители на Община Благоевград ще организират срещи с гражданите, по време на които ще бъдат обсъждани проблеми, както в централна градска част, така и в кварталите. Одобрените предложения ще бъдат реализирани, като за целта ще бъдат предвидени средства в бюджета на Община Благоевград за 2019 година.

Във връзка с кампанията кметът на Благоевград инициира среща, на която са поканени всички заинтересовани лица. Тя ще се проведе днес от 18.00 часа в зала „22 септември“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама