Северин Красимиров: Виновен съм, ще приема всяка присъда

10:55, 19 окт 18 25 18002 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Не мога да повярвам, че аз съм го направил. Съжалявам". Това каза Северин Красимиров преди началото на заседанието, на което трябва да стане ясно каква мярка за неотклонение ще му бъде наложена от русенския съд.

"Виновен съм", добави той и каза, че ще приеме всяка присъда от съда.

По думите му няма много спомени за случилото се. Бил пиян и дрогиран, връщал се пеша от купон към вкъщи. Бутнал тичащата жена или тя го бутнала, разменили си реплики и после я ударил.

На въпроса какво наказание заслужава той отговори: „Каквото ми дадат". "Ако е доживотен затвор, ще го лежа”, каза Красимиров.

21-годишният мъж потвърди казаното от майка му, че е пил хапчета за психически проблеми, не знае точно какви.

Към момента Красимиров е задържан за 72 часа, но тъй като прокуратурата счита, че може обвиняемият да се укрие, искането е за прилагане на най-тежката мярка за неотклонение - "задържане под стража". Ако то бъде одобрено е вероятно Северин да изкара времето до началото на съдебния процес срещу него в затвора в Белене.

Красимиров е обвинен за изнасилване и за убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост на Виктория Маринова - административен директор на TVN и водеща на предаване.

Престъплението беше извършено на 6-ти октомври тази година. Тялото на Виктория Маринова беше открито в ранния следобед в обрасла с растителност зона край брега на Дунав. Четири дни по-късно в Германия за убийството беше задържан 21-годишният Северин Красимиров от Русе. Той беше екстрадиран в България на 17-ти октомври, а на 18-ти октомври беше конвоиран до следствения арест в крайдунавския град.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама