Извънредна ситуация в Къщата на VIP Brother, Кулагин е във вихъра си

16:50, 15 окт 18 / Любопитно 25 1004 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Извънредното положение в Къщата принуди Big Brother да отмени номинациите от миналата седмица. Причината за това решение е арогантното поведение на някои от съквартирантите.

Въпреки че елиминации няма да има, зрителите ще изиграят главна роля в епизода на VIP Brother. Каква ще бъде тя и какви изненади са ни подготвили VIP-овете ще разберем довечера от 20:00 часа.

Дори през почивните дни Кулагин не остави покой на Съквартирантите си, нито на Big Brother. Валентин не спира с провокативното си поведение, което все повече се разгръща, а останалите в Къщата все по-малко го толерират.

Търпението на всички е подложено на сериозно изпитание, в което някои ще се провалят, а до къде ще стигнат други и какви методи за емоционално оцеляване ще изобретят съквартирантите тепърва предстои да разберем.

В днешното LIVE включване от студиото на Big Brother гост - коментатори ще бъдат психологът Ани Владимирова и журналистът Мариян Станков - Мон Дьо. Какво имат да ни кажат те за Къщата и как феновете ще се намесят в случващото се във VIP Brother ще разберем тази вечер.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама