„Венъм“ продължава да е №1 в боксофисите в САЩ и Канада

17:00, 15 окт 18 / Любопитно 25 1018 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Филмът "Венъм" запази водещата си позиция в бокс-офиса на Северна Америка, като си осигури приходи от продажба на билети в размер на 37 милиона долара, предадоха световните агенции. От прожекции по света продукцията си е осигурила 69 милиона долара.

Филмът разказва историята на журналиста Еди Брок (Том Харди), който се превръща в приемник на извънземното създание Венъм.

Въпреки че кинокритиците не останаха много доволни от "Венъм", филмът подобри рекорда за най-високи дебютни приходи през октомври с 20 милиона долара.

На второ място в бокс-офис класацията на Северна Америка е мюзикълът с Лейди Гага "Роди се звезда" с приходи от 28 милиона долара. За разлика от характерната ѝ ексцентричност на сцената, под режисурата на Брадли Купър Лейди Гага е естествена, крехка и колеблива. Филмът беше представен на кинофестивалите във Венеция и Торонто и получи много похвали от кинокритиците.

На трета позиция тази седмица дебютира "Първият човек" с приходи от 16,5 милиона долара в Северна Америка и от 8,6 милиона долара от прожекции по света. Филмът за Нийл Армстронг, първия човек, стъпил на Луната, притежава всички козове, за да се превърне в хит. Режисиран е от носител на Оскар, Деймиън Шазел, главната роля е поверена на екранен любимец, Райън Гослинг, и критиката му дава много висока оценка.

Четвърта е лентата "Страховити истории 2: Призрачен Хелоуин" с 16,2 милиона долара.

Анимацията "Малката стъпка" зае петото място с 14,9 милиона долара приходи през третия си уикенд на екран.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама