Цветан Цветанов: ГЕРБ успя да покаже другото лице на българската политика

18:18, 13 окт 18 / Политика 25 1685 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„ГЕРБ успя да покаже другото лице на българската политика - че когато политиците не само говорят, но и изпълняват анажиментите си към гражданите, нещата се случват. От друга страна за 11 години от опозицията не съумяха да предложат алтернативи, а се занимават единствено с дискредитиране на управлението и създаването на хаос.“
Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов в Банско по време на регионалната академия на Жени ГЕРБ – Благоевград „Национални и европейски приоритети – регионални решения”.

„Виждаме една нова тенденция в средите на нашите опоненти – да ни дискредитират по теми, по които доказано сме постигнали успешни резултати", каза още Цветан Цветанов.

Цветанов похвали Благоевградската област, като я посочи за пример за това какви са последствията, когато ГЕРБ не управлява. Той припомни за временното спиране на строителството на автомагистрала „Струма" преди няколко години. Коментира и предстоящия вот на недоверие, като отбеляза, че БСП атакуват бъдещи намерения, които тепърва предстои да се обсъждат, но тяхната цел е да спрат именно този дебат за новия здравноосигурителен модел.

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че  кметове на партията управляват 130 общини с население над пет милиона души и че е важно за правителството да се осигуряват допълнителни средства за общините, за да се подобри стандартът на живот.

Цветанов заяви очакванията си на предстоящите избори догодина, а именно, че общественото пространство ще бъде залято с фалшиви новини, които ще целят дискредитация на ГЕРБ.
„Затова ние ще продължим да правим кампания лице в лице, защото за нас винаги ще останат най-важни срещите с хората”, каза още Цветан Цветанов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама