След съединението отново жена ще напусне „Фермата“

16:00, 12 окт 18 / Любопитно 25 1239 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В първите дни от съединението на отборите във „Фермата“, седмичният началник  Александра Пенова избра на дуела, който ще се играе в неделя, 14 октомври, да се състезават отново жени. За да възстанови спокойствието в стопанството, любимката на мъжете в риалитито първо посочи конфликтната Христина Харалампиева за ратай, а след това и за първи дуелист, с което спечели симпатиите на повечето участници. В отговор 29-годишната софиянка реши за свой опонент на арената да избере близката й приятелка Лилия Семкова, която според всички е по-слаб противник във физическите двубои и е сигурен път за връщане в шоуто.


„Бях убедена, че ще ме избере за противник. Всички ме смятат за по-слаба и ме подценяват“, лаконично коментира ангелогласната Лилия, която получи подкрепата на болшинството от участниците и герданче за късмет от Александра. Зад Христина по време на дуела ще застанат приятелката й Радилена, атлетката Ваня Стамболова и най-близкия й човек във „Фермата“ - Ивайло Караньотов, който обеща да й помага с напътствия.


Началото на съединението на двата отбора – този на тукашните българи и този на емигрантите, бе поставено в понеделник с видеото, разказващо историята на собственика на стопанството, което участниците възстановяват с всекидневен труд. Видеото разчувства всички участници, които за първи път видяха и двете гледни точки относно българската емиграция.  Историята на дядо Петко успя да накара дори избухливата Христина да се разкае за поведението си и неочаквано за мнозина се извини на доскорошните си опоненти от емигрантския отбор. Извинението й обаче бе прието с недоверие, което тя побърза да оправдае, като отказа да изпълнява ратайските задачи.


След обединението на двата отбора в петата седмица всеки участник започва своята индивидуална игра и има право да избере в коя къща да живее. За ратаи и дуелисти вече могат да бъдат избирани всички, без значение в кой отбор са били досега. Освен с усърден труд и опити за сближаване, времето на участниците във фермата е заето и с изучаване на българска история и разучаване на забравени български обичаи и традиции. Тази седмица те си припомниха събитията около Съединението на Княжество България и Източна Румелия и  успяха успешно да възстановят стария български ритуал за любов „Мара лишанка“, в който посредством обредна кукла мъжете показват симпатиите си към момите.


В петък от 21.00 ч. бесарабската българка Лилия ще подреди битките за дуела по точки, а членовете на стопанството ще разберат как са се справили със седмичните задачи.  

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама