Бившият съпруг на Меган Маркъл се ожени

18:20, 10 окт 18 / Любопитно 25 1269 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бившият съпруг на херцогинята на Съсекс Меган Маркъл - Тревър Енгелсън, се ожени за диетоложката Трейси Кърленд на малка частна церемония в Хидън Хилс, Калифорния.

Меган вече не е единствената, която е щастливо женено. Бившият ѝ съпруг, който имаше двугодишен брак с херцогинята, каза "да" на нутриционистката и дъщеря на мулти-милионер - Трейси, в събота.

На снимките, които се появиха в социалните мрежи, булката е облечена в бяла рокля с голи рамене и фини полуръкави от тюл, а младоженецът в сив костюм без вратовръзка.

Един от гостите споделил, че сватбата е била малка, но приятна и задушевна, далеч от публичността, за разлика от огромната сватба на Меган.

Партито се е състояло в частен дом в Хидън Хилс, Калифорния. В същото предградие, където се намира домът Кание Уест и Ким Кардашиян. Родителите на булката живеят там, но не е ясно дали сватбата е била в техния дом.

41-годишният филмов продуцент Енгелсън предложи на Кърленд брак в Напа Вали, Калифорния, през юни, две седмици след сватбата на бившата му съпруга и принц Хари.

Тогава той написа в Инстаграм: "Най-щастливият човек, когото познавам. Пригответе се за парти!"

Двойката е заедно от ноември 2017 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама