Следвайте този гримьор на знаменитости в Instagram за перфектен грим

17:30, 10 окт 18 / Любопитно 25 1221 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В света на гримьорите най-голямата знаменитост се казва Хун Ванго. Похватът му за бляскав грим, прилаган върху едни от най-красивите и известни жени по света, му донесе огромна слава в Instagram. Селена Гомес, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Лили Олдридж и Кандис Суонпол са само част от звездите застанали под неговата четка.

Огромната популярност на Хун в социалната мрежа е доказателство за неговия огромен талант, но не малък принос за нея има и хрумването му да пуска в Instagram различни клипчета за всяка звезда.

Ванго пристига още като малък в САЩ от Виетнам със своите брат и сестра. И тримата са прекарали цели три години, спейки на пода в бежански лагер.

При пристигането му в Ню Йорк Хун често е бил отхвърлян, но талантът му не остава скрит за дълго време, за да достигне скоростно до нивото на звезден гримьор. Коафьорът Марк Таунзенд му измисля прякора “Hun Van Glow”.

 

В едно от последните си интервюта, на въпрос какъв съвет би дал за опушения грим, създаден от него за Селена Гомес, Хун отговаря: "Мога да направя цялостен грим с очната линия на Marc Jacobs Beauty's Highliner (в кафяво) с преливане на нюансите върху клепача. Това не е обикновена кафява очна линия, а е много мека, така че откроява окото. Но обикновено не се ограничавам с една текстура. Смесването на матово, бляскаво и металическо създава обем и придава вид на окото да не изглежда плоско".

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама