Oгpаничават движението за Калотина в Северната тангента заради ремонт

07:20, 09 окт 18 25 2357 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес следобед се прехвърля двупосочното движение по Северната скоростна тангента в платното за Ботевград и се ограничава движението в платното за Калотина поради ремонт на дилатационни фуги. Ремонтът се извършва на ж.п естакада над гара Илиянци при 3- ти км и на моста над река Владайска при 6-ти км.

Завършен е гаранционният ремонт на фугите в платното за Ботевград, съобщиха от пресцентъра на АПИ.

Също така от 12 ч. до 15 ч. ще бъде ограничено движението по АМ „Хемус“ при Ябланица от км 74 до км 79 поради ремонтни дейности, свързани със строителството на новия участък от автомагистралата. В този интервал движението ще се пренасочва по път I-3 Ботевград – Ябланица.

На 10 октомври всички товарни автомобили над 12 т, пътуващи за Северна България, ще преминават през Искърското дефиле. Всички тежкотоварни автомобили над 12 тона от София за Варна, Русе и Видин, ще се движат по Софийският околовръстен път и по път II-16 Своге - София.

Ще се ограничи преминаването по път I-1 Ботевград - София през прохода Витиня, поради неотложно обрушване на скат и укрепване на подпорни стени. В момента през Витиня се отбива тежкотоварният трафик от АМ „Хемус“, където се извършва ремонт на виадукти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама