Тайната на Христо Карагьозов излиза наяве в „Откраднат живот“

19:40, 08 окт 18 / Любопитно 25 1378 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Истинската история на Христо Карагьозов става ясна в новите епизоди на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“. Тя беше загатната още в първия епизод, но едва сега детайли от живота на лекаря под прикритие ще излязат на повърхността. На въпросите за миналото му ще се опита да си отговори и най-близкият му човек в болницата – доцент Банков.

Междувременно позицията на професор Цонев ще разбуни духовете в болницата – едни ще го подкрепят, а други ще контрират решението му. Нов медицински казус ще го подтикне да потърси отново утеха при Кая, която придобива все по-голямо значение за директора на МБАЛ „Св. Кирил“.

При неочаквани обстоятелства доцент Банков, Христо Карагьозов и Евгения ще се натъкнат на жена, която спешно трябва да стигне до болницата. „Детето на героинята е с рядка болест – булозна епидермолиза („пеперудено дете“). Грижите за него ще бъдат поверени на Христо Карагьозов и по този начин ще заговорим за специфичните условия, при които живеят децата с тази диагноза“, разказва екипът на хитовия сериал, който по традиция разглежда медицински случаи, превръщайки ги в социални теми.

Какво ще се случи с отношенията между директора и Кая, какви са нейните очаквания към доцент Банков и има ли място за Христо в сърцето й ще стане ясно в новите епизоди на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама