Нина Добрев заведе майка си на седмицата на модата в Париж

19:20, 05 окт 18 / Любопитно 25 1397 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актрисата Нина Добрев прекара приятни моменти с майка си Михаела в Париж по време на едно от най-големите модни събития тази есен - Седмицата на модата.

Нина и майка ѝ се забавляваха с разходки из френската столица между ревютата. Нина присъства на дефилето на Louis Vuitton, а освен това сподели и кадър от луксозния апартамент, в който бе отседнала, с подаръци от настоящия творчески директор на френския бранд - Никола Геские, както и снимка със самия него.

Нина и майка се снимаха по улиците на Париж, а актрисата сподели и кадри на фона на Айфеловата кула, площад "Вандом" и Лувъра.

29-годишната Нина е родена в България, но преди да навърши 2 години родителите ѝ решават да емигрират. Преди година в интервю майка ѝ сподели, че семейството ѝ много е пострадало от комунистическия режим. Тя била изключително активна след промените, но след първите избори, когато народът отново избира същата власт, тя решава, че е време да напусне страната. С бащата на Нина - Камен, заминават за Канада, където Добрев е прекарала целия си съзнателен живот. Тя говори свободно български. На 19-годишна възраст Нина заминава за САЩ, за да развива кариерата си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама