Изгониха Иво Димчев от X Factor, той подписа с Universal

15:20, 04 окт 18 / Любопитно 25 2809 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Артистът Иво Димчев, който предизвика истински фурор с участието си в британския X Factor, получи еднопосочен билет за напускане на предаването.

Причината е, че нежната половинка на суперзвездата Роби Уилямс - Аида Фийлд, не протегна ръка към него за следващия етап от музикалната надпревара. Първоначално чаровната блондинка го настани на един от шестте стола, които по регламент са пропуск за втори кръг, но малко по-късно промени решението си.

„От X Factor не публикуваха изпълнението на песента ми I cure в своя УouТube канал, нито в страницата във Фейсбук.

Отрязали са всички положителни коментари от Саймън, Роби и Луис.
Без тях, Аида никога нямаше да ми даде стол. След две песни тя ме изпрати, защото се страхуваше от детинската публика зад нея, без да помисли какво е добро за шоуто. Когато получих стол плаках, защото тя изгони Антонио, който е най-добрият вокалист в категорията. В този момент разбрах, колко музикално неадекватна е тя“, обясни Димчев.

Феновете на Иво продължават да се множат скоростно и профилите му в социалните мрежи са засипани от поздравления и дори обяснения в любов.

Един ден преди да бъде излъчен епизодът с елиминацията на 42-годишния българин обаче той е получил предложение за договор с най-голямата музикална компания в света - Universal Music Group.

„Беше страхотно, че Аида ме отпрати, защото иначе щях да подпиша с музикалната компания на Саймън Кауъл“, намигна Иво.

Наскоро артистът заяви, че не го интересува победата в X Factor, тъй като всеки един кръг за него е

„невероятен пиар подарък, с който се промотира творчеството му“.
Единствените други българи, получили вниманието на компания Universal, са членовете на група Equinox, които браниха честта ни на тазгодишната „Евровизия“. Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл работят по първия си краткосвирещ албум като група, който ще бъде продуциран от Universal.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама