Димо от P.I.F. показва талант на шивач в „Папараци“

15:30, 06 окт 18 / Любопитно 25 1475 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Талантите на звездите“, новата рубрика на „Папараци“, разркрива необичайния талант на Димо от P.I.F. Освен зад микрофона, вокалистът на една от най-обичаните български групи показва завидно майстроство и зад шевна машина. Телевизионният таблоид, който започва на 7 октомври, веднага след „Фермата: Съединение“, ще покаже за първи път нетрадиционното амплоа на изпълнителя на „Приказка“.

В нова светлина е показана и Тамара Георгиева (Мис България за 2018 г.), която наскоро спечели нова корона за красота в Грузия. Освен че ходи на фитнес, пазарува яйца от магазин и се наслаждава на сладолед на клечка, красавицата удивлява със своята непретенциозна кола на фона на всички публикации, че живее в разкош.

Водещата Венета Райкова ще срещне зрителите с Иво Димчев, броени дни след както той напусна едно от най-гледаните риалити програми във Великобритания.

„Папараци“ ще се опита да предаде и атмосферата от първия самостоятелен концерт на Орлин Павлов. В кадър преди концерта попадат част от гостите на певеца – Графа, Любо и Белослава, както и колегите му от сериала „Скъпи наследници“.

Специален репортаж има и от ревюто на Жени Живкова, следва и продължението на разговора с Ромина Андонова, модел и Мис България, за живота й в Тайланд.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама