Тейлър Суифт ще открие Американските музикални награди

08:20, 04 окт 18 / Любопитно 25 1161 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тейлър Суифт ще открие с изпълнение на своя песен тазгодишната церемония за Американските музикални награди, съобщи Контактмюзик.

Изпълнителката на хита "Look What You Made Me Do", която е номинирана за 4 отличия, ще се качи на сцената на "Майкрософт тиътър" в Лос Анджелис на 9 октомври с надеждата, че феновете ще са впечатлени повече от изпълнението й, отколкото от любимата й котка Мередит.

28-годишната певица оповести новината във видео в Instagram, което бе пуснато в телевизионното предаване "Добро утро, Америка". Във видеото се вижда как Тейлър прекъсва обявяването на новината, тъй като Мередит напуска снимачната площадка.

"Ще открия церемонията с изпълнение на "I Did Something Bad" - разкри певицата. - Мередит не е много развълнувана за разлика от мен." Суифт не е пяла на церемонията за Американските музикални награди от 2014 г., когато изпълни песента "Blank Space".

Певицата е спечелила общо 19 Американски музикални награди. На церемонията ще пеят и други знаменитости, като Кари Ъндърууд, "Имаджин дрегънс", Карди Би, за която това ще е първо изпълнение на песен на подобно шоу, откакто роди дъщеря си Кълчър през юли, Пост Малоун. Водеща ще е Трейси Елис Рос.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама