Тръмп не близва алкохол

10:40, 02 окт 18 / Любопитно 25 884 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Заклетият трезвеник Доналд Тръмп винаги е шумен, стремителен и провокативен, така че само си го представете след няколко питиета, отбеляза остроумно американският президент.

"Не съм пияч и честно казано никога не съм пийвал бира през живота си - това е едно от моите единствени добри качества", пошегува се Тръмп на пресконференция, пише БГНЕС.

„Можете ли да си представите, ако пийвах?“, каза той, смеейки се. „Каква бъркотия щях да създавам. Бих бил най-лошият в света.“

Тръмп се самоиронизираше, докато отговаряше на въпросите за неговия кандидат за Върховен съд Брет Кавано, който е изправен пред потенциално унищожителните за неговата кариера твърдения, че злоупотребява с жени по време на тежки запои в училище и в университета.

Тръмп отново защити консервативния съдия, чието избиране ще наклони везните във Върховния съд надясно за години напред. Стопанинът на Белия дом допълни, че познава много сенатори демократи, които „не са ангели“. На въпроса кои са те, той отказа да ги назове: "Аз ще го запазя за книга, както всички останали".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама