Роналдо: Обвинението в изнасилване е фалшива новина

13:30, 01 окт 18 / Любопитно 25 1424 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кристиано Роналдо нарече обвинението в изнасилване "фалшива новина".

Има хора, които искат да промотират себе си и да станат известни, като намесват моето име. Вече започнах да считам за нормално, защото не се случва за пръв път", обясни Роналдо.

Миналата седмица 34-годишната американка Катрин Майорга го обвини в изнасилване. Според историята, публикувана от германското списание "Шпигел", инцидентът се е случил през юни 2009 година в Лас Вегас, малко след като Роналдо премина от "Манчестър Юнайтед" в "Реал" (Мадрид).

Немското издание твърди, че разполага с оригинален документ на извънсъдебното споразумение, което Роналдо и Майорга са подписали скоро след това. Според документа португалската звезда е платил 375 000 долара на Майорга, а тя се е ангажирала никога да не говори за случката.

В защита на петкратния носител на "Златната топка" се изказа и неговата приятелка Джорджина Родригес. "Ти винаги успяваш да превърнеш препятствията, които са пред теб, в сила и мотивация да покажеш колко си велик. Благодаря ти, че ни караш да се наслаждаваме на всеки мач. Обичам те", написа Родригес в Instagram.

Заместник-главният редактор на "Шпигел" Алфред Вайнцеръл заяви пред Ройтерс, че изданието няколко пъти се е опитало да се свърже с Роналдо и адвокатите му, преди да публикува историята, но не са получили отговор. "Изпратихме писмени въпроси, на които не получихме отговори. Никой не ни е съдил за предишни новини свързани с Роналдо", коментира той.

Новият адвокат на Майорга заяви пред изданието, че ще се опита да обяви договор за конфиденциалност за невалиден и американката ще се опита да съди португалеца.

Адвокатите на футболиста вече обявиха, че ще съдят "Шпигел", който публикува новината. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама