Лили Иванова интервюира Мартин Карбовски

16:40, 28 сеп 18 / Култура 25 1735 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Примата на българската естрада Лили Иванова дава ексклузивно интервю на Мартин Карбовски, което ще се излъчи на 29 септември в предаването „Втори план“. Освен че не оставя острите му въпроси без отговор, любимата певица провокира водещия да признае истини за избора на своя собствен професионален път.

Зрителите ще видят Лили Иванова в една непозната за тях среда, а именно в студиото на Ачо Попов, докато тя репетира за предстоящите си три концерта в НДК – на 25, 26 и 27 октомври.

Примата на българската естрада успява да се превърне от интервюиран в интервюиращ и да задава въпроси на Карбовски, които нарича "нравоучителна беседа".

Истинското лице на Лили Иванова, извън сензациите и спекулациите – това е картината, която ще видят зрителите на bTV. Тя ще разкаже и за голямата си любов – Ванко Пеев. А архивът на Мартин Карбовски ще покаже и разказа на Ванко за началото на тяхната съвместна работа и любов.

Ексклузивно пред камерата на Карбовски легендата Лили Иванова, която никога не плаче, ще сподели за своята слабост и еуфорията след концерта й в зала „Олимпия“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама