Пускат промо билети за концерта на Ричард Клайдерман по повод Деня на музиката

15:40, 28 сеп 18 / Култура 25 1738 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За Световния ден на музиката 1 октомври организаторите на концерта Ричард Клайдерман във Варна правят специален жест към феновете с промо акция - отстъпка от 10 лв от цената на всеки билет в дните на акцията – от 28.09. до 1.10.

Отстъпката е валидна при закупуване на четири или повече билета. "Това е знак и за 40-годишнината на сценичната дейност на Клайдерман, която ще имаме привилегията да празнуваме заедно с него на 1 декември в Двореца на културата и спорта", изтъкна Мария Кондова от организаторите.

На 1 декември Принцът на романтичното пиано идва във Варна с най-доброто от най-добрите си програми – тоталните хитове, които докосват сърцата на публиката по цял свят по неповторимо нежния начин, който е неговата запазена марка. Заедно с големия артист на сцената в Зала Конгресна ще бъдат музикантите от Оркестъра на Classic FM радио.

Ричард Клайдерман е един от съвременните музиканти, които промениха отношението към пианото със своя New Romantic стил. Той се събужда известен преди 40 години след изпълнението на „Балада за Аделин” и благодарение на своя талант, трудолюбие и творчески идеи успява десетилетия наред да се задържи на върха като най-популярния пианист на планетата. До момента има над 90 милиона продадени албума, сред които невероятните 267 златни и 70 платинени диска.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама