Веселин Плачков напусна VIP Brother

08:20, 28 сеп 18 / Любопитно 25 1820 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

По време на VIP Brother Live Биг Брадър се произнесе за нарушенията в Къщата, след което Кулагин, Божана и Веселин Плачков попаднаха в Изправителния център на VIP Brother. Там тримата трябваше да прекарат неопределен период от време и да минат различни тестове.

Още щом попадна в уединената стая, Веселин заяви, че няма да може да издържи в тази обстановка. Актьорът страда от клаустрофобия и тесните помещения не му понасят добре. Това бе и причината той да прекрати участието си в шоуто.

Божана и Кулагин останаха в Центъра за психическа устойчивост и емпатия.

След като бюджетът на Съквартирантите бе приравнен със земята, Биг Брадър се смили над тях и им даде шанс да получат спешна хуманитарна помощ. Съквартирантите получиха мисия - да напишат и изпълнят песен, посветена на глада в Къщата.

Изпълнението на групата искрено впечатли Биг Брадър и той зареди хладилника и склада със запаси.

В хита "Кон боб яде ли" Съквартирантите преплетоха поп, рап и народна музика в едно и имат пълния потенциал да превърнат импровизираното парче в тотален есенен хит.

В зеницата на Окото на зрителите попадна и Ричард. Фен на предаването го предизвика да се намаже с мед, после с гъши пера, а за капак да следва Кулагин като сянка и да повтаря всяка негова дума. Ситуацията предизвика смях сред всички Съквартиранти. Дори и критичният Кулагин се позабавлява с останалите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама