Животът преди и след децата

19:40, 27 сеп 18 / Любопитно 25 974 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ако някой ви каже, че животът ви ще е същият, след като се появят децата, не му вярвайте. С тях винаги е по-весело, но всичко се променя коренно - сънят, вечерите с приятели, гледането на любимите филми.

Вижте какво ще се промени в живота ви, след като се сдобиете с бленуваното пухкаво, розово и гукащо мъниче.

Сутрешната дрямка отпада

Забравете за ставането в 10 часа и любимите ви „само още 5 минутки“. Децата/бебетата обичат да скачат върху вас, да ви щипят, скубят, гушкат и може да ги ползвате като естествена безконтактна аларма.

Шопингът – какво беше това?

Ако преди сте се прибирали с лачени сладурски торбички от мола и с елегантна торба, сега ви чакат мнооого торби от супера, с много багажи на децата, а защо не и с кошчето на най-малкото (с него вътре) по стълбите. Уха!

Спортуването – вече с компания

Ако сте свикнали да си карате спокойно колелото, или пък да тичате за здраве…считайте, че отсега нататък ще имате компания. По-весело е, разбира се, но просто забравете за спорта такъв, какъвто го помните.

Следобедното кафе

Ароматно кафе с любимата книга и сладки…ох….време за вас…ах! Ами, не! Заменете любимата ви книга с любимата на децата ви, пригответе се за четене…ама на глас. Някой беше споменал кафе?

Прането – умножете по 3

Дори и да имате само едно дете, кошчето за пране се пълни три пъти повече и се пере пак толкова често. Да не споменаваме, че и често прахът се различава от вашия. Цветовете и материите – също.

Рожден ден – подаръците

Е, тук няма да се промени много положението. Отново ще получавате същите подаръци от същите хора, но ще имате и най-ценния подарък – ръчно рисувани картинки от вашите деца. Най-хубавият подарък!

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама