Марая Кери ще пее на церемонията за Американските музикални награди

19:15, 26 сеп 18 / Любопитно 25 975 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Марая Кери се готви да пее на церемонията за Американските музикални награди за пръв път от 10 години, съобщи "Контактмюзик", цитиран от БТА.

Това ще е завръщането й на церемонията за пръв път от 2008 г. Изпълнителката на хита "Hero" ще представи на живо водещия сингъл "With You" от предстоящия си нов албум в рамките на предаваната от телевизия ABC церемония в "Майкрософт тиътър" в Лос Анджелис на 9-ти октомври.

48-годишната знаменитост потвърди в Twitter, че се завръща на церемонията.

Холзи, Калид и "Имаджин дрегънс" също ще пеят на церемонията.

Карди Би и Дрейк са с най-много номинации - по осем, за наградите. Изпълнителката на хита "Bodak Yellow" е номинирана за отличията за нов изпълнител на годината, любима изпълнителка, любим изпълнител в категорията рап/хип-хоп музика, както и за сътрудничество на годината за "Finesse" с участието на Бруно Марс. 31-годишният рапър Дрейк е номиниран за наградите за любим албум в категорията поп/рок музика за "Scorpion" и за любима песен в същата категория за "God's Plan", както и за изпълнител на годината, любим изпълнител в категорията поп/рок музика, любим рап/хип-хоп изпълнител.
Ед Шийран е с шест номинации за наградите, включително за изпълнител на годината, турне на годината, любим изпълнител в категорията поп/рок музика и любим поп/рок албум за "Divide". Пост Малоун също е с шест номинации, като ще участва в надпреварата за приза за любим поп/рок изпълнител заедно с Шийран и Дрейк.

Бившата певица от "Фифт хармъни" Камила Кабело получи първите си номинации за Американските музикални награди като солова изпълнителка. Кабело е номинирана за отличията за нов изпълнител на годината и любима изпълнителка, а хитът й "Havana" с Йънг Тъг ще участва в надпреварата за любимо музикално видео, любима песен и сътрудничество на годината.

Водеща на церемонията ще е Трейси Елис Рос.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама