Барманка преобрази тялото си за два месеца

19:50, 24 сеп 18 / Любопитно 25 1430 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

27-годишната Джейми Чапълоу трансформира тялото в рамките на 8 седмици, променяйки отношението си към храненето.

Преди няколко години Чапълоу започва новия си живот в Брисбън. Тя си намира работа в заведение за бързо хранене, а вечер си помага, работейки в бар. Години наред тя се храни с бургери и пържени картофки, а вечер пие с приятели.

27-годишната Джейми решава да промени живота си и започва да тренира по един час на ден шест дни в седмицата. 8 седмици по-късно тялото на Джейми е напълно променено, но не само тялото, а и нагласата ѝ. Джейми разкрива как е успяла да свали килограми и мотивира другите, че могат да се справят.

"Можех да си позволя да тренирам само веднъж на ден, но това бе всичко, о т което имах нужда", казва тя.
Междувременно Джейми се отказва от бързата храна, сладоледа и среднощните  излизания.

"Всеки ден за закуска хапвам купичка овесени ядки с кисело мляко и боровинки", казва тя. "Разнообразявам с белтък от яйце, спанак и домати."

По-късно през деня Чапълоу взема порция протеини - пилешко месо и сьомга с гарнитура от пресни зеленчуци и кафяв ориз.

"Мога да кажа, че на шестата седмица от предизвикателството минавах покрай огледалото и не можех да се позная", казва Джейми. "Започнах да получавам много комплименти на работа за това как изглеждам. Но не само това, чувствах се изпълнена с енергия."
За момента Джейми е завършила предизвикателството и споделя, че би искала да работи като личен треньор. Тя съветва всички, които искат да обърнат внимание на здравето си и фитнеса, че човек трябва просто да отвори очи и да има желание да учи. Чапълоу допълва, че не бива човек да се вторачва в софрите на кантара и по време на предизвикателството е увеличила теглото си от 54,8 до 61 кг, но мазнините в тялото ѝ в момента са много по-малко.

Джейми отчита, че предизвикателството ѝ е донесло не само физическо самочувствие, а тотална промяна в отношението към тялото ѝ и храненето.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама