Антония Петрова вдига втора сватба с Батинков

19:40, 24 сеп 18 / Любопитно 25 3333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мис България 2009 Антония Петрова ще се разходи отново до олтара, броени месеци след като вдигна сватба с бизнесмена Ивайло Батинков в Гърция. Тъй като на празника си зад граница младоженците успяха да поканят едва около 50 души от най-близкото си обкръжение, този път те ще си кажат заветното „да“ в родината и пред повече приятели.

Голямото събитие ще се състои в средата на месец март, точно една година след запознанството им. „И двамата сме вярващи, но не сме почитатели на църковния брак. Затова се спряхме на друг, специфичен ритуал“, разкри Петрова пред bTV.

Блондинката не потвърди официално бременността си, за която се говори от месеци. Единственият й коментар по въпроса бе: "Усмихвам се". Петрова призна обаче, че и двамата с Батинков искат да имат общ наследник.

Припомняме, че двамата сключиха брак едва три месеца след първата си среща, като организираха празненството си в Гърция. Бившият шеф на болница „Токуда“ отправил предложението си към избраницата с пръстен на майка си и то – във вечерта, в която запознали родителите си. „Брачната халка е по мой дизайн с бяло и розово злато“, хвали се още миската.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама