Kiss обявиха прощално турне

08:20, 21 сеп 18 / Любопитно 25 1163 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американската група Kiss обяви турнето "End of the Road World Tour", с което ще приключи 45-годишната си кариера, съобщи Контактмюзик.

"Това ще е най-експлозивното ни и голямо шоу от всички досега. Ако ни обичате, елате да ни видите. Ако не сте ни гледали, това ще е моментът. Това ще е шоуто", казаха музикантите на финала на телевизионния конкурс "Америка има талант" по телевизия Ен Би Си, на който изпълниха хита си "Detroit Rock City".

Джийн Симънс, Пол Стенли, Томи Тейър и Ерик Сингър и преди са казвали, че приключват кариерата си. През 2000 г. фронтменът Джийн Симънс обяви, че групата се разделя. Две години по-късно музикантите се събраха отново, но Симънс повече не е излизал на сцена и с тримата други нейни основатели - Пол Стенли, Ейс Фрели и Питър Крис. Две години по-късно той каза, че иска да се завърне заради парите, феновете и себе си.

Kiss е основана в Ню Йорк през 1973 г. Музикантите са известни със сценичните си превъплъщения и използването на много грим, както и с ярките си концертни изяви. От албумите им са продадени над 100 милиона копия. А 25 албума на групата станаха "златни" или "платинени".

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама