"Maroon 5" ще пеят на Супербоул 2019

18:10, 20 сеп 18 / Любопитно 25 768 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тринадесет години след като Мик Джагър и "Ролинг стоунс" изнесоха шоу в почивката между двете полувремена на Супербоул, групата "Maroon 5" се готви да стори същото, изпълнявайки хита "Moves Like Jagger", съобщи Reuters, цитирана от БТА.

Според редица медии "Maroon 5" ще е хедлайнер на шоуто в Атланта на 3 февруари следващата година. Холивуд рипортър пише, че през 2015 г. фронтменът на бандата Адам Лавин уверил Хауърд Стърн колко много иска да участва във въпросния спектакъл. Изданието отбелязва, че е възможно Карди Би и Травис Скот да са гостуващи изпълнители в шоуто на стадиона "Мерцедес-Бенц". Новият хит "Girls Like You" на "Maroon 5" е записан с участието на Карди Би.

От Националната футболна лига на САЩ припомниха, че е традиция да се предполага за имената на изпълнителите, които ще участват в шоуто.

Тази година хедлайнер на шоуто беше Джъстин Тимбърлейк. Сред изпълнителите, участвали в предишни издания на шоуто, са Бруно Марс, Бионсе, Мадона, Лейди Гага, "Ху", Брус Спрингстийн и "И стрийт бенд", Принс, Пол Маккартни, Ю Ту, Даяна Рос, Майкъл Джексън.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама