Тенденция: Йога с джин за пълна релаксация

16:00, 23 сеп 18 / Любопитно 25 1444 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След като бирената йога завладя хиляди хора в света, дойде ред на нова тенденция. Все повече инструктори във Великобритания водят часове по изпълняване на различни асани с чаша джин.

Джин йогата е един от начините да постигнете пълна релаксация на тялото в края на деня. Тя съчетава двете любими неща на инструктора Емили Уорноп – йога и джин. Преподавайки йога, тя се замислила, че алкохолът в разумни количества също може да бъде терапия за душата. И решила да използва удоволствието от пиенето на джин като разнообразие в своите класове. Комбинацията на йога асаните и консумацията на този вид алкохол отпуска съзнанието и е същинско енергизиращо преживяване, споделя тя.

„Джинът дава допълнителна релаксация. Класът е ориентиран към хората, които са наясно със своя вкус и текстурата на питието... Това наистина е пътуване навътре и ще помогне на хората да се фокусират и оценят същността на йогата“, обяснява Емили пред Hull Live.

Уорноп провежда джин йогата един път месечно, като урокът е по час и половина. В нея се съчетават Ин и Ян йога упражнения с пиенето на джин с тоник. Разбира се, за тези, които бързо се разконцентрират от алкохола, има портокалов сок или кокосова вода, пише tialoto.bg

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама