Кулагин отново в центъра на събитията, навършва 21 в Kъщата

16:50, 17 сеп 18 / Любопитно 25 943 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Довечера са първите номинации в кралство Норландия. По волята на Big Brother довечера ще се случи и нещо неочаквано - светкавични елиминации.

Един от VIP съквартираните в Къщата ще я напусне завинаги тази вечер. Извънредното решение беше взето от Big Brother тайно от съквартирантите, които съвсем не подозират, че довечера ще кажат сбогом на свой потенциален съперник за голямата победа.

Как ще се случи това? Преди извънредните елиминации, ще се проведат и първите номинации в Къщата. След което зрителите ще имат възможност да гласуват и изгонят един Съквартирант от шоуто.

И този уикенд животът в Къщата беше изпълнен с много вълнения. Валентин Кулагин отбеляза 21-вия си рожден ден. Каква изненада му приготви Big Brother, ще разберем довечера от 20:00 часа в ефира на NOVA. Едно е сигурно - постоянните скандали на звездния гримьор с президент мис Недкова водят до нескрито раздразнение сред останалите съквартиранти. И то в момент, когато седмичният им бюджет бе намален с цели 20%.

Причината за санкцията е многократно нарушаване на едно от правилата в Къщата. При това основно правило, за което Big Brother следи зорко. Заради престъпването му, не само бюджетът в Къщата беше намален, но и един от съквартирантите получи директна служебна номинация. Кое и кой ядосаха толкова Big Brother ще разберем довечера.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама