Порноактрисата Сторми Дениълс, имала афера с Тръмп, издава мемоари

06:50, 13 сеп 18 / Любопитно 25 1133 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бившата порноактриса Сторми Дениълс издава мемоари, които ще дадат повече информация за връзката ѝ с настоящия американски президент Доналд Тръмп, която е приключила преди повече от 10 години. Книгата ще бъде публикувана на 2 октомври.

Сторми Дениълс, чието истинско име е Стефани Клифърд, говори пред националната телевизия Ей Би Си. В студиото тя влезе с адвоката си Майкъл Авенати. Пред камерите Клифърд показа и корицата на книгата си „Пълно разкриване”, пише БГНЕС.

Тя беше попитана колко тайни може да разкрие в книгата си, след като твърди, че се е видяла с Тръмп само два пъти.

„Имам много какво да кажа”, отговори Дениълс, като поясни, че мемоарите ѝ не са посветени само на отношенията ѝ с настоящият американски президент.

Скандалът, свързан с предполагаемата извънбрачна връзка на Тръмп и Клифърд, се разпали след публикация на „Уолстрийт джърнъл”, в която се съобщава, че бившият адвокат на президента е платил 130 000 долара на порноактрисата, за да пази в тайна информацията за интимната им връзка.

Дениълс започна дело срещу Тръмп и Коен, в което иска да анулира споразумението. В отделно дело тя съди президентът и адвоката му, че разпространяват информация, която я дискредитира.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама