Дара потвърди за раздялата с Папи Ханс

09:45, 12 сеп 18 / Любопитно 25 1441 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На старта на VIP Brother стана ясно, че Константин Трендафилов, известен като Папи Ханс, влиза в къщата като ерген. И всички започнаха да се питат разделили ли са се с , поп певицата Дара.

Любимката на тийнейджърите и поетът са разделени, но са запазили добрия тон в отношенията си. Това сподели самата Дара пред последователите си в социалните мрежи:

"Сега ще обясня накратко как седят нещата между мен и Папи Ханс, за да не си измисляте свои сценарии на историята ни. Връзката ни приключи преди месец, запазихме това за нас си (не е нужно всеки да знае всичко, не смятах и за адекватно да давам информация, след като много хора мислеха връзката ни за ПР стратегия). Може да сте ни видели някъде заедно миналата седмица, може да ни видите заедно и след излизането му от къщата. Имаме едни прекрасни приятелски взаимоотношетия и това няма да се промени. Няма драма - само любов. Обичам те, стискам ти палци, успех!"

Искрата между певицата и авторът на стихосбирката "За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?" пламна по време на участието им в друг риалити формат.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама