Строят повече от месец военен лагер за Орландо Блум в София

10:20, 12 сеп 18 / Любопитно 25 1237 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Повече от месец отнема изграждането на военен лагер в столичните студия на „Ню Бояна“ за лентата The Outpost („Преден пост“), чиято клапа щракна преди дни. Специално за снимките в България пристигнаха синът на Клинт Истууд – Скот, и Орландо Блум, който не само доведе пудела си Майти в страната, но е неразделен с животинката дори и на снимачната площадка.

Във военната драма, режисирана от Род Лури, той влиза в ролята на лейтенант Бенджамин Д. Кийтинг, който губи живота си на фронта при битката в Камдеш. „Обичам работата си“, написа звездата от „Карибски пирати“ под свой кадър, на който шофира тежка военна техника на сета на The Outpost.

С ортеза за глезен пък се придвижва Скот Истууд между сцените си в предстоящия филм. Актьорът, познат на редовия зрител от заглавия като „Сноудън“ и „Отряд самоубийци“, счупи крака си броени седмици преди да пристигне у нас, а докато не е зает пред камерата се лекува с вани с лед. „Надявам се да заздравява добре. Ще пристигна до няколко седмици, за да помагам“, обещава на Скот агент Тай Мичъл Картър, който е участвал в събитията от октомври 2009 г. в Афганистан, станали център на сюжета на лентата, и впоследствие получава медал на честта за военната си служба. Бившият военен вече бе у нас, като имаше възможността да се разходи из забележителностите на София. Съвсем скоро той се завръща, за да влезе и в ролята на консултант, като в неговата униформа на големия екран ще видим младата надежда на Холивуд – Кейлъб Ландри Джоунс („Три билборда извън града“, „Бягай!“).

Картър не е единственият с военен бекграунд, който ще се включи активно в снимките на The Outpost. Джак Калиан, който има 5-годишна служба като медик в американската армия преди да се преквалифицира в актьор, ще се снима в лентата. Преди да акостира в България, заедно с останалите второстепенни звезди в продукцията, той трябваше да се подложи на няколкоседмичен реален тренировъчен военен лагер. Сред останалите актьори, които ще разпознаем не само из софийските улици, но и на голям екран, са синът на Мел Гибсън – Майло, Тайлър Джон Смит, Джонатан Юнгър и др.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама