Владо Манчев говори за личния си живот в „Търси се“

18:50, 11 сеп 18 / Любопитно 25 721 Topnovini
1
2
3
4
5
6

За първи път в телевизионен ефир Владо Манчев няма да говори за футбол, а за себе си в неделя, 16 септември от 11:00 ч. по bTV. В първото за новия сезон издание на „Търси се“ футболистът ще разкаже за битките, които води, за уроците, които си е взел, за разделите и умението да съхраниш приятелството след любовта.

Грижата към родителите, които имат нужда от него сега, умението да чакаш по-добрия професионален момент и копнежа за семейство и дете са друга част от темите на разговора с Меги и Нели.

Един от най-близките му приятели – Христо Янев, казва, че Владо е особен вид човек, защото изглежда особен и темерут, но всъщност има страхотно чувство за хумор, винаги е директен в това, което иска да каже. Има особен подход в това да мотивира футболистите в играта, а най-голямата му болка е, че е извън терена, допълва Янев. Владо Манчев вярва, че някой ден ще намери своето място като треньор.

Янев, който има два деца, твърди, че Владо много добре се разбира с тях, затова смята, че е готов да стане баща. Приятелят му признава, че чака момента, в който ще стане баща, но в момента няма жена до себе си. Вярва обаче, че когато я срещне, ще усети, че това е човекът, който трябва да бъде до него.

Сестра му Катерина разказва, че сега, когато е извън терена, отделя много повече време за семейството си. Племенниците му, за които той се е грижил преди време, не крият възхищението си от него и твърдят, че се учат на много неща от вуйчо си.

Приятелите на Владо Манчев от родния Пазарджик - Йордан Минков,Владислав Данов и Кирил Божков, казват, че той никога не споделя и е изключително затворен. Такъв човек съм и знам, че мога сам да си помогна в трудни моменти, обяснява Манчев. Допълва, че така е било и при раздялата му с Елеонора. Въпреки развода, двамата са в изключително добри отношения. Решили са, че раздялата е единственото решение, при положение че не са щастливи заедно.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Как се предпазвате от грипа?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 42 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.