Полицията откри агресивния шофьор, нападнал жена и болния й съпруг в Пловдив

10:15, 11 сеп 18 / Общество 25 617 Topnovini
1

Полицията в Пловдив ще огласи подробности за инцидент, при който шофьор нападна двама съпрузи след серия от засичания на пътя. Случаят е от сряда - 5 септември. 

47-годишният мъж бил в линейка след изкаран преди дни инсулт, затова го превозвали от Велинград до болница в Пловдив. С колата си след линейката пътувала съпругата на болния. На няколко пъти обаче шофьор на джип BMW с пловдивски регистрационен номер се опитал да засича движещите се в комплект автомобили. 

На кръстовището на Захарна фабрика джипът застанал между линейката и семейния автомобил. Съпругата на болния мъж опитала да се пререди пред джипа, но това ядосало шофьора му. Той я засякъл, след това излязъл от джипа и ударил жената с юмрук. От прозореца на линейката болният мъж видял проявената агресия. Въпреки слабото си физическо състояние, той успял да отвори вратата на линейката в опит да защити съпругата си. Но шофьорът на BMW-то нападнал и него. 

От шока болният мъж припада, жената е с комоцио, а биячът напуска мястото на инцидента.

Дъщерята на нападнатото семейство Силвия Панова огласи инцидента в социалната мрежа Facebook с призив да бъде открит шофьорът на джипа.

Нападателят вече е идентифициран, а полицията е снела показания от него. Повече информация ще огласи лично директорът на Областната дирекция на МВР в Пловдив старши комисар Атанас Илков, предаде БНР.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани