Шофьор нападна жена и болния й съпруг в Пловдив и избяга

14:30, 07 сеп 18 25 1018 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Полицията в Пловдив проверява случай, при който шофьор на джип е набил двама съпрузи след серия от засичания на пътя, предаде offnews.bg.

Случаят е от 5 септември и според очевидци агресивният шофьор първо ударил жената, а след това и мъжа, който бил превозван в линейка с диагноза инсулт.

Инцидентът беше огласен в социалната мрежа Фейсбук с призив да бъде открит шофьора на джипа.

Синът на пострадалите мъж и жена разказва, че на 5 септември 2018 г. линейка е взела баща му, който бил транспортиран от Велинград до Пловдив след изкаран преди дни инсулт. Майката на момчето се качила на семейния автомобил и следвала медиците, които разпоредили двете коли да се движат бавно и внимателно. В Пловдив на кръстовището на Захарна фабрика джип BMW се вредил между линейката и семейния автомобил. Съпругата на болния мъж опитала да се предреди пред джипа, което ядосало шофьора му. Той я засякъл, след което излязъл от автомобила и нанесъл на жената удар с юмрук. Свидетел на случката става и болния мъж, който вижда всичко през прозореца на линейката. Въпреки слабото си физическо състояние, той успява да отвори вратата на линейката като се опитва да защити съпругата си. В резултат шофьорът на BMW-то напада и него.

От шока болният мъж припада, а биячът напуска мястото на инцидента.

''Свързвам се с вас с надеждата, че някой буден гражданин ще се отзове и помогне да намерим въпросният господин от грозната случка която стигна до мен. Става въпрос за моя близка приятелка и нейните родители. Ако някой е видял, чул или знае нещо повече, което би било от полза, моля да се свърже с мен на лично съобщение.''

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама