Хорърът „Монахинята“ завладя Северна Америка

20:30, 10 сеп 18 / Любопитно 25 669 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Хорърът "Монахинята" оглави бокс-офис класацията на Северна Америка през първия уикенд от излизането си на екран, съобщава специализираната компания "Игзибитър рилейшънс", цитирана от БТА.

Действието на плашещата лента се развива в румънски манастир през 1952 година, като главните роли се изпълняват от Таиса Фармига, Демиан Бишир и Джонас Блоке. Продукцията събра приходи от продажби на билети в размер на 53,3 милиона долара.

На втора позиция в бокс-офиса слезе лидерът от миналата седмица "Луди богаташи" с 13,6 милиона, като общият му касов сбор досега е 136 милиона долара.

На трето място тази седмица е класирана продукцията с участието на Дженифър Гарнър "Peppermint:Ангел на възмездието" с 13,2 милиона долара приходи. Лентата разказва историята на жена, чиито мъж и дъщеря са убити, а която взима възмездието в свои ръце срещу банди и корумпирани полицаи.

Четвърти и пети са филмът със Джейсън Стейтъм "Мега звяр" и "Търсене" на режисьора Аниш Чаганти със съответно 6 и 4,5 милиона долара приходи през уикенда.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама