Битка с настоящето бележи старта на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“

16:40, 10 сеп 18 / Любопитно 25 985 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В първия епизод на шестия сезон на сериала „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ зрителите ще видят новите герои в лицето на Владо Карамазов, Владо Пенев, Ана Пападопулу и завръщането на обичания Юлиан Вергов. Като специален гост в епизода ще се появи и актьорът Димитър Баненкин.

Стартът на шести сезон ще представи сцени от ключови локации в Германия, а в центъра на събитията ще бъде живота на доцент Банков в Германия и възстановяването на събудилата се от кома Ева - съпруга на Банков. Динамичните отношения между четиримата ще се завъртят още със събуждането на Ева и последвалите събития.

Историята на Христо Карагьозов (Владо Карамазов) ще започне по необичаен начин, а в ескалацията на гнева на пътя му ще застанат именно доцент Банков и професор Цонев (Владо Пенев).

Междувременно ще настъпят промени в отношенията на семейство Мазови, а Ина и Борис ще трябва да се справят с нелеки обстоятелства в личния си живот.

Какво ще се случи с доцент Захариев и доктор Стилянова? Какво ще поднесе бъдещето на лекарите в МБАЛ „Св. Кирил“ – предстои да разберете.

Стартът на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ е на 11-ти септември от 20:00 часа по Нова телевизия.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама