Роби Уилямс не може да свали очи от Иво Димчев

14:20, 10 сеп 18 / Любопитно 25 2593 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Артистът с широка палитра от таланти Иво Димчев може да се похвали, че е спечелил симпатиите на британския поп певец Роби Уилямс.


Димчев се появи на сцената на Х Factor в Англия и бързо привлече внимание към интересната си персона. Той застана под светлината на прожекторите с перхидролена коса, странен мустак и „фалшиви татуирани зърна“, както той сам ги нарече.

Изпълнението на 42-годишния българин по традиция беше на кантар между гениален пърформанс и пародия, което веднага го изстреля в листата с най-коментирани участници в риалити формата. Той провокира с авторска песен - Lucky Day, както и с интересна хореография, за която гърба му на сцената пазиха четирима танцьори.

„Не съм срамежлив човек и не се страхувам да експериментирам“, категорично заяви той в своята виедо визитка и го доказа.

„Не мисля, че хората разбират забавлението през повечето време.

Не можех да сваля очи от теб. Бих искал да те видя отново“,
с тези думи Роби Уилямс предшества първото „да“ на Иво към финала. Нежната половинка на британската суперзвезда – Аида Фийлд, също подкрепи нашенеца и намигна, че със сигурност ще го запомни.

 Продуцентът Саймън Кауъл, известен още като „откривателя на таланти“, със сигурност също откри потенциала на Димчев и дори го последва зад кулисите.  Единственият член на журито, който не протегна ръка към таланта на Димчев, е Луис Томлинсън от One Direction. Но пък той нарече пърформанса на Иво като „най-странното нещо, което някога е виждал“.

Клипът от представянето на Димчев разпали бурни дебати в социалните мрежи, като общото заключение е, че зрителите го намират за „много странен, но уникален и въздействащ“.

Българският артист прикова вниманието и на чуждестранните медии, сред които популярни издания като The Sun, Daily Star и Radio Times.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама