Няколко признака, че мъжът се е запътил към кризата на средната възраст

20:10, 05 сеп 18 / Любопитно 25 1125 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Когато мъжете преминат към вегетарианство, обикновено това е признак, че са се запътили към кризата на средната възраст, пише вестник "Метро", цитиран от БТА.
 
Таблоидът цитира изследване на частните клиники "Бупа", които безпогрешно открили тази тенденция при представителите на силния пол на възраст между 40 и 50 години.

При проучването били изследвани 3000 граждани. 47 на сто от британците се чувствали по-стари отколкото са и започвали да се тревожат за здравето си. Поради тази причина или ставали вегани, или се записвали за участие в състезания, като кросове и маратони.

На тази възраст 53% от британците намалявали консумацията на алкохол или напълно се отказвали от него. Шест процента от анкетираните желаели да влязат в по-добра форма, защото си имали по-млада партньорка.

При жените настъпването на кризата на средната възраст идва по-рано и тя се характеризира със записването във фитнес клубове или наемането на личен треньор.

Шейсет и седем процента от дамите във Великобритания "на попрището жизнено в средата" преминават към здравословно хранене.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама