Летателни тренировки бавят "Топ Гън 2" с година

18:20, 30 авг 18 / Любопитно 25 1326 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Летателни тренировки ще забавят появата на дългоочакваното продължение на хита от 1986 г. „Топ Гън“. Това обявиха продуцентите от Paramount по-рано тази седмица.
Компанията планираше да позиционира лентата през юли 2019 г.. С цел да се даде повече време за техническата подготовка на част от сцените обаче световната премиера на „Топ Гън: Маверик“ ще се състои на 26 юни 2020 г.

Действието в заглавието ще се развива 30 години след първата лента. Маверик се е превърнал от лейтенант в капитан. Ясно е, че на големия екран ще видими сина на Ник Брадшоу – Гуус (Антъни Едуардс), в чиято кожа ще влезе 31-годишният актьор Майлс Телър. До избора му се стигна след разточителни кастинги, някои от които се проведоха и в дома на Том Круз, който е и продуцент на филма.

Междувременно след категоричния успех на „Нито звук“ от април тази година, режисьорът и актьор Джон Красински ще получи възможността да развие историята си във втори филм от поредицата. Ужасът, в който с участие се разписва и съпругата на звездата от „Офисът“ Емили Блънт, ни пренесе две години напред в бъдещето, когато всеки издаден звук се „възнаграждава“ с брутално убийство. Продължението се планира да се появи на екран през юни 2020 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама