Мат Смит има ключова роля в „Междузвездни войни 9“

11:20, 30 авг 18 / Любопитно 25 2296 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Звездата от „Доктор Кой“ и „Короната“ Мат Смит ще се присъедини към каста на последния филм от настоящата трилогия на „Междузвездни войни“.
Актьорът ще има ключова роля за сюжета на новото заглавие, дали ще се включи в редиците на съпротивата или ще брани Кайло Рен обаче продуцентите все още не издават.

Снимките към деветия филм от сагата стартираха преди седмици под режисурата на Джей Джей Ейбрамс. Съвсем наскоро пък на бял свят се появиха и първите спойлери за заглавието. Според информация, изтекла от вътрешен за продукцията човек, в предстоящия филм ще стане ясно кои са родителите на Рей. Лея, която ще се появи благодарение на записи на покойната Кари Фишър от „Последният джедай“ пък ще набира кадри за Съпротивата, които обаче няма да са убедени, че Кайло Рен е злодеят с главно З. Очаквано, продуцентите не коментират истинността на изтеклите детайли от историята.

Към момента е обявено единствено, че отново на голям екран ще видим и любимия Люк Скайуокър (Марк Хамил). Сред останалите актьори, които ще се завърнат във франчайза, са Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Джон Бойега, Оскар Айзък и др.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама