Звезден рожденик: Камерън Диас

09:20, 30 авг 18 25 1574 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес рожден ден празнува актрисата Камерън Диас и навършва 46 години!

Камерън Диас е американска актриса и бивш модел. Родена е на 30 август 1972 г. Става известна през 90-те години с ролите си във филмите „Маската“, „Сватбата на най-добрия ми приятел“ и „Ах, тази Мери“. Други популярни филми, в които участва, са „Ангелите на Чарли“, озвучаването на принцеса Фиона в поредицата „Шрек“, „Ваканцията“, „Зеленият стършел“ и „Палавата класна“. Диас получава номинации за Златен глобус за изпълненията си във филмите „Ах, тази Мери“, „Да бъдеш Джон Малкович“, „Ванила Скай“ и „Бандите на Ню Йорк“.

Камерън Диас е по-малката от двете дъщери на Луис Емилио Диас и Били Джоан. Родена е в Сан Диего, Калифорния. Семейството на баща ѝ е от кубински (испански) произход. Заселват се в Ybor City, по-късно се местят в Калифорния, където е роден Емилио. Майка ѝ има английско-немски произход. Другата дъщеря на семейство Диас, по-голяма сестра, е Химена (Chimene).

Камерън живее Лонг Бийч, Калифорния, и учи в Политехническа гимназия на Лонг Бийч. Диас учи в една и съща гимназия с Снууп Дог, от когото тя казва, че е „купувала марихуаната си“.

Диас получава значително обезщетение за клевета от „American Media Incorporated“, след като National Enquirer твърди, че тя изневерява на Джъстин Тимбърлейк. Тя публично подкрепя политика Ал Гор през 2000 г., като носи тениска с надпис „Аз няма да гласувам за сина на Буш!“ по време на визита за „Ангелите на Чарли“. Диас участва в най-голямата американска организация с нестопанска цел на ветераните от войните в Ирак и Афганистан (IAVA), също така тя е и говорил и застъпник на семействата на военните.

На 15 април 2008 г. бащата на Камерън, Емилио Диас, умира на 58-годишна възраст от пневмония.

През януари 2015 г. Диас се омъжва за музиканта Бенджи Мадън (Benji Madden) в дома си в Бевърли Хилс, с еврейска церемония. През декември 2017 г. става известно, че двамата имат намерение да си осиновят дете, но на 13 февруари 2018 г. те обявяват, че Диас е бременна

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама