Китин Муньос: Теориите за пластични операции на Калина са фалшиви новини

20:20, 29 авг 18 / Любопитно 25 2181 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След години спекулации съпругът на княгиня Калина реши да сложи край на коментарите  за предполагаемите пластични операции, на които се е подложила тя, пише испанското списание "Ола".

Обикновено двамата стоят настрани от медийния живот, а техните публични изяви се ограничават до това, което пускат от царското семейство в България. Пред "Ола" Китин Муньос реши "веднъж завинаги" да наруши мълчанието и да сподели истината за носа на съпругата си. 

"Когато е била на 8 години, си е счупила два зъба в училище. През 1999 г., когато учела изкуство в Лондон, отишла на зъболекар да й оправи зъбите, но за лош късмет той пробил твърде дълбоко основата на челюстната кост. Това довело до сериозни проблеми, инфекция и нужда от нова интервенция. През 2000 г. по време на моя експедиция заедно с Калина инфекцията се възпали. Никой не обърна внимание, защото на пръв поглед изглеждаше несериозно - един моряк й каза да се жабури всеки ден със солена и сладка вода, и тя го послуша. Следващите няколко дни бяха изключително болезнени за нея, взимаше антибиотик и обезболяващи", хвърля светлина по темата, с която се спекулира от години, зетят на Симеон Сакскобургготски. 

"Тъй като тези дни експедицията тъкмо беше започнала и се намирахме в открито море, нямаше как да я заведа в болница, а морските условия съвсем влошиха състоянието й, инфекцията се задълбочи и засегна част от окото", продължава разказа си Китин. "Трябваше спешно да я свалим на брега и да я оперират, също по спешност, за да се изчисти инфекцията, без значение естетическите поражения, които тя нанесе. В този момент беше важно да спасим окото и носа на Калина. Това е истината", завършва темата Муньос. 

"Всички абсурдни теории за пластични операции са фалшиви новини", допълва Китин и добавя, че не са говорили по темата по-рано, защото това е личен въпрос, но вече са уморени от спекулациите, които засягат "толкова сериозен здравословен проблем". 

От друга страна, Китин заявява, че съпругата му е в отлична физическа форма, която се дължи на здравословния начин на живот, ежедневните тренировки и правилната храна. "Нещо, което се отразява и на красивото й лице", категоричен е  Муньос. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама