Джим Парсънс е отговорен за финала на „Теория за Големия взрив“

13:20, 28 авг 18 / Любопитно 25 1072 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Джим Парсънс, който стана любимец на телеманиаците в ролята на маниакално гениалния д-р Шелдън Купър в „Теория за Големия взрив“, е виновникът за обявения финал на комедийния сериал.

Според източници, близки до продукцията, телевизията-майка на поредицата CBS е била готова да влезе в нови преговори със звездите, сред които попадат имената още на Джони Галеки, Саймън Хелбърг, Кунал Наяр и Кайли Куоко. Така, „Теория за Големия взрив“ щеше да получи два допълнителни сезона. Въпреки това, Парсънс е изявил желание да се сбогува завинаги с ролята, изстреляла го в звездната орбита на Холивуд, което довело и до решението за финал на сериала.

„Ние винаги ще бъдем благодарни на феновете за подкрепата им към „Теория за Големия взрив“ през изминалите дванадесет сезона. Заедно с актьорите, сценаристите и екипа дълбоко ценим успеха на поредицата и ще се постараем да направим последните серии незабравими за зрителите и да им придадем епичен творчески завършек“, гласи официалното изявление на продуцентите.

Премиерата на последния дванадесети сезон е насрочена за 24 септември.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама