Братът на Карамазов с курс по сладкарство у нас

13:20, 23 авг 18 / Любопитно 25 966 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

По-големият брат на актьора Владимир Карамазов – Иван Александров, който от години живее и работи във Великобритания, ще се завърне в родината.
Причината – майстор-сладкарят ще влезе в ролята на гост-лектор в рамките на курс в Pastry Academy. Датата е 2 септември, а на уъркшопа могат да присъстват, както специалисти в сферата, така и любители на захарните изкушения. Цената на билетите за 8-часовата лекция е 220 лв.

„Единственото ми ограничение е… небето, останалото е въображение, импровизация и усилена работа“ - под това мото работи Александров, като именно към него ще провокира да се стремят и всички присъстващи на семинара. В обучението „Магията на захарните цветя“ той ще запознае ентусиастите с изкуството на захарното тесто и декорациите. На финала всеки „ученик“ ще може да се похвали със сладки и ефектни цветни букети.

Само преди няколко месеца Александров записа пореден успех в биографията си. Припомняме, че той бе избран да изработи втората по важност торта за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл – тази за журналистите. „За това събитие получих директна покана от г-жа Дебора Бонети - Председателя на Асоциацията на чуждестранните журналисти (Foreign Press Association), която добре познава работата ми и от преди. Самата тя реши да ми се довери, за което съм й благодарен, но по този начин съм натоварен и с голяма отговорност, защото очакванията към мен са много големи“, обясни сладкарят броени дни преди кралската сватба.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама