Адам Ламберт не иска роля в “Бохемска рапсодия”

19:20, 21 авг 18 / Любопитно 25 1233 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Адам Ламберт, който зае позицията на фронтмен на Queen през 2011 г., призна, че не е искал да се включи в биографичния за групата филм „Бохемска рапсодия“.
Причина за изповедта на изпълнителя на Underneath стана въпрос от страна журналист на ET, според който логичният избор за образа на легендарния Фреди Меркюри бил именно той. „Аз не приличам на Фреди. Не звуча като Фреди. Звуча като себе си. Смятам, че Реми е перфектен за ролята“, откровен е Ламберт.

„Бохемска рапсодия“ ще направи световната си премиера на 2 ноември. Певецът обаче вече е имал възможността да изгледа части от лентата. „Изключително ценен за мен е фактът, че филмът проследява процеса, по който се раждат едни от най-феноменалните песни на Queen. Това е изключително вълнуващо, особено след като вече от няколко години имам честта да изпълнявам на една сцена с Брайън Мей и Роджър Тейлър“, казва още Ламберт, като допълва, че вече няколко пъти е срещал Реми Малек по време на концерти на Queen. Самият той пък вече работи по четвъртия си студиен албум.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама