Христо Живков се завръща в “Страстите Христови”

18:20, 21 авг 18 / Любопитно 25 975 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Христо Живков отново ще се превъплъти в ролята на Йоан Богослов за продължението на култовия филм на Мел Гибсън „Страстите Христови“.
Макар че слухове за завръщането на актьора в продукцията, изстреляла го в редиците на световния шоубизнес, участието му в лентата се потвърди тази седмица. Сценаристът Рандъл Уолъс потвърди работата си по историята за възкръсването на Исус още през 2016 г., но оттогава подробности около сюжета не са излизали наяве. Знае се единствено, че една от главните роли във филма, който ще премине под надслова „Възкресение“, ще бъде именно тази на Живков.

Освен него на големия екран за заглавието ще видим отново още Джим Кавийзъл, Майя Моргенштерн и Франческо Де Вито. Снимките на „Страстите Христови: Възкресение“ ще започнат най-рано в края на годината, а в киносалоните ще можем да го видим в края на 2019 г.

„Страстите Христови“ се превърна в емблематично заглавие в кариерата на Мел Гибсън, чийто син Майло пък съвсем скоро очакваме на български терен за лентата The Outpost. Библейският епос тръгна по кината през 2004 г. като заглавие на независимо студио и генерира печалби в размера на 612 милиона долара при бюджет от едва 30 милиона. Ключово участие в него записа и Христо Шопов зад бронята на Пилат Понтийски.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама